SMPT

Välkommen till Svenska Modellponnytravet

Svenska Modellponnytravet startades 2019. Det är ett sätt att ge meriter till ens ponnymodeller (Shetlandsponny eller Gotlandsruss) eller en stamtavla, en sk "DO" (details only) som kanske - om den löper tillräckligt bra och får en statustitel - blir belönad med en modell. Kanske blir denna i sin tur "förälder" till en blivande löpstjärna?

SMPT

Blir jag rik?

Tyvärr är det INTE riktiga pengar man vinner i dessa löp, men även om det bara är fiktiva sådana så är det ju kul ändå! Ponnytravet är inte riktigt lika stor som exempelvis "Stora" Travet eller Fullblodsgaloppen men det är ju inte storleken det beror på - eller hur? Vi hörs på banan!

SMPT

En annan karriär - Avel

Succén fortsätter kanske utanför löpbanan - i avelsboxen? Kanske din travstjärna glänser även där? Kika gärna in på Statussidan! Sidan för modellhästvärldens löpstjärnor! Där hittar du kanske en bra matchning till ditt (modell)avelssto?

NextPrev
Den här hemsidan är del av en modellhäst hobby websida. Ponnyerna och aktiviteterna som hålls här, är endast för underhållning/nöje och är inte associaterat med dent riktiga ponnytravet. Ponnyer som refereras här är INTE riktiga; de är endast modeller eller pappersidentiteter. Alla riktiga ponnyer som nämns förekommer endast för stamtavleintressets skull och är markerade med -r eller ® efter deras namn.
 • REGLER & ANMÄLAN

  Under denna meny kommer du hitta det som gäller för ponnytravet. Dessutom hittar du VAR och HUR du anmäler på denna sida. För att göra det så smidigt som möjligt för både dig och mig ett google sheet dokument vid anmälan.
 • RESULTAT

  Här kan du se kortfattade resultat, dvs vilka ponnyer som uppnått statustitlar samt vinstrikaste ponnyer samt vinstrikaste föräldrar (föräldrar med vinstrikaste avkommor). Dessutom vilka ponnyer som uppnådde det högsta formtalet under året.
 • ÅRSBÖCKER

  På denna sida hittar du alla årsböcker från starten och framåt. I dessa kan du se detaljerade resultat månad för månad samt stamtavleinformation om de anmälda ponnyerna.
 • FORMTITLAR

  Vad är formtitlar? Vad betyder de? Vad gör de egentligen i det simulerade travet? Svaren finner du här
 • FAQ

  Skulle du ha fler frågor kanske du kan finna svaret här? Gör du det inte så finns ett formulär här där du kan skicka in din fråga. Svaret kommer både att mailas till dig och så småningom även hamna på sidan utifall någonannan skulle undra samma sak som du.